Bereiding
Elke filet in 3 stukken versnijden
De twee aardappelvariëteiten schillen en apart koken
De gaargekookte aardappelen apart prakken met een vork, een klompje boter toevoegen en kruiden
De asperges in kokend water leggen en uithalen wanneer het kopje zacht is. De asperges versnijden en de kopjes apart houden
De room opwarmen, de aspergestukken toevoegen, afkruiden en 5 min. op een middelhoog vuur laten koken
De aspergebereiding mixen en zeven
De zalmhaasjes door het broodkruim halen
De filets aan weerszijden 2 minuten bakken in olijfolie
De purees en de saus opwarmen
De wakame op de zalm leggen
Mooi warm opdienen
Ingrediënten ( 4 pers.)
4 zalmhaasjes "Sodial"250 g
1 kg aardappelen "ratte du Touquet"
1 kg truffelaardappelen "vitelotte"
zout en peper
50 cl culinaire room
1 bos asperges
wasabipasta
50 g wakame
olijfolie
broodkruim
boter