Zalmstaafjes, radijs en erwtenpuree


  • zalmhaasje

Bereiding

  • Het "Sodial" zalmhaasje versnijden in reepjes van 2 cm/5 cm

  • De erwtjes 10 min. laten koken in water

  • De erwtjes mixen met een kwart liter kookvocht, kruiden met zout en peper  

  • De radijzen in zeer kleine blokjes versnijden  

  • In een pan olijfolie laten opwarmen. Zodra de olie heet is, de zalmstaafjes aan weerszijden 1 min. laten dichtschroeien

  • Op een lei twee pureestrepen maken

  • De zalmstaafjes op het bord leggen  

  • De radijsblokjes over de zalmstaafjes strooien  

  • Warm opdienen

Ingrediƫnten ( 4 pers.)

  • 1 zalmhaasje 250 g "Sodial"

  • 300 g erwtjes

  • 5 radijzen

  • zout, peper


Deel dit recept met je vrienden