Lentebouillon


  • Lunch

Bereiding

  • De aardappelen schillen en mooi (ovaal) snijden 

  • De zalm in dikke teerlingen snijden

  • De tomaten halveren, de peterselie en de dille fijnhakken

  • De  2 l water met de bouillonblokjes aan de kook brengen

  • Zodra de bouillon kookt de aardappelen toevoegen

  • Wanneer de aardappelen halfgaar zijn, de zalmblokjes, de tuinkruiden en de tomaten toevoegen

  • Afkruiden

  • Zodra de aardappelen gaar zijn, is de bouillon klaar om te worden opgediend

  • De bouillon mooi warm opdienen

Ingrediënten ( 4 pers.)

  • 300 g verse zalm "Sodial"

  • 1 schaaltje kerstomaten

  • 1 bosje lente-uitjes

  • peterselie en dille

  • 2 blokjes visbouillon

  • 2l water


Deel dit recept met je vrienden

SODIAL

Zoning Industriel 4ème rue
6040 Jumet

Interessante links